(UA-54242749-1)

Contactlenzen

Als ervaren contactlensspecialist volgen wij steeds de nieuwste evoluties van de contactlenswereld. Wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van een veilig draagcomfort. Wenst u vrijblijvend lenzen te proberen dan stellen wij u een startpakket voor van 1 maand.

 

Als erkend lenscoach bieden wij u het contactlens-for-life programma aan. Deze voordelen zorgen ervoor dat u jaar na jaar zorgeloos en optimaal van uw lenzen blijft genieten. U krijgt deskundig advies en coaching. Zo leert u vlot de dagelijkse gewoonten en blijft u ze moeiteloos respecteren.

 

U wordt automatisch via e-mail verwittigd wanneer uw contactlenzen aan vervanging toe zijn. U blijft op de hoogt van speciale acties en de nieuwste oplossingen voor contactlenzen.

Voor verdere info betreffende lenzen kunt u ook terecht op de website www.lenzendragen.be

Maandlenzen

Als je van plan bent om elke dag lenzen te dragen, dan zijn Airoptix maandlenzen de gedroomde oplossing.

 

Wat zijn de voordelen van Airoptix maandlenzen?

 

  • Een gezond natuurlijk gevoel: deze lenzen laten tot 5x meer zuurstof door dan traditionele hydrogellenzen voor een gezond natuurlijk gevoel.
  • Comfort de hele dag tot aan het einde van de draagperiode: Het materiaal zorgt voor een tragere uitdroging van de lens. Voor comfort de hele dag, elke dag, tot aan het einde van de draagtijd.
  • Scherp, helder zicht: Airoptix maandlenzen zijn de enige lenzen met de unieke plasma oppervlaktechnologie die ze beter bestand maakt tegen afzettingen en dus schoon houdt.

Daglenzen

Daglenzen zijn lenzen die je maar één dag draagt. Je brengt ze ‘s morgens aan en gooit ze ‘s avonds gewoon weg. En de volgende dag begin je weer met een gloednieuw, fris paar lenzen. Daglenzen zijn ideaal als je de vrijheid wil om zonder bril een paar uur te sporten, uit te gaan en je uit te leven.

Wat zijn de voordelen van dailies-daglenzen?

 

  • Geen gedoe, ze vragen totaal geen onderhoud
  • Geen lensvloeistof nodig, ook handig als je reist
  • Ideale oplossing bij het zwemmen
  • Groot draagcomfort, ook in een omgeving met droge lucht
  • Lichtjes getint om ze makkelijker te hanteren
  • Aangewezen als je niet continu lenzen wil dragen

Kleurlenzen

Dit is de reden waarom Airoptix colors de juiste keuze is! 

 

De 3 in 1-kleurtechnologie vloeit perfect samen met de natuurlijke oogkleur voor een volledig natuurlijk effect. Zelfs personen met een perfect zicht, kunnen zich een nieuwe look aanmeten.

 

Er is een consistent comfort wegens de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van deze lenzen. Er is een enorm groot kleuraanbod, we kunnen perfect de look vinden die bij u past. Kom vrijblijvend langs voor verdere informatie

 

 

Op zoek naar contactlenzen, of advies nodig in verband met contactlenzen? Kom langs in onze optiekzaak in Tielt.